Jack Russel Terrier

Jack russell terrier skall vara en karaktärsfull, aktiv, stark och smidigt byggd terrier med flexibel kropp av medellängd.(Rasstandard >>) De snärtiga rörelserna passar det alerta uttrycket. Pälsen kan vara slät, sträv eller raggig. Rasen passar utmärkt som sällskapshund särskilt i en aktiv familj. Den gillar att ha sysselsättning och om ingen annan hittar på något så gör den det själv !! Den är en stor hund i litet format. Den kommer att följa dig till fjälls, sjöss och till sängs! Lätt att ha med sig pga sin storlek.

Våra hundar
  • S 26660/2002 JACK
    Jack kom till oss innan Jack Russell var en godkänd ras och vi mönstrade in honom i Västerås 2002. Han är 14 år nu och pigg och glad fortfarande!

 

 

  • S 57104/2005 VITSUDDENS RITA
    Rita är en släthårig, vit och tanfärgad tik. Hon är 29 cm hög, har känt mentalstatus och är ögonlyst och patellaundersökt utan anmärkning. Hon är en härligt pigg, glad, och vänlig tik som är med på allt vi gör och är mycket arbetsvillig. Hon orkar med hur långa promenader, löpturer och skidturer som helst. När vi är hemma strosar hon runt på gården och i vår lilla by eller ligger inne och latar sig i soffan och vill bli ”gosad” med.

Kontakt

Madeleine och Olle-Jonny Jonsson
Röcklinge 74491 Heby
E-post: mojhb@telia.com
Jack Russell Terrier - Tel: 070 601 79 28 Jämthund - Tel: 070 323 70 10

Jaktchampion!

Vid ÖSÄK:s årsstämma 2014 tilldelades Helly en inteckning i Jaktjournalens vandringspris som 2013 års yngsta jaktchampion.